01 november 2008

pøbel janne...








igår, fredag 31.10.08 dagen var rolig og fin, tok en kaffe med rita og bare slappet av, vi bestemte oss for at jeg og bamse skulle komme til hun og se film og spise ben&jerry is litt senere på kvelden, jeg duret ned på seven og raket med meg 3 bøtter, en til meg, en til rita og en til tommy.. jeg klarte å spise opp hele bøtta mi på en halv liter uten prob, og det klarte rita også hihi..
MEN vi ble ikke sittende i den sofaen så lenge, ved 20 tiden dro vi ned til odd og kompisen til odd for å drikke :P og der drakk vi hihi, etter en stund der dro vi på jarlen og drakk mere, møtte seff K på veien som var ute med hunden sin (blæææææææææææææææææ ass)
satt på jarlen og fikk i oss en del, pluss litt pizza, odd dro hjem etterhvert men rita og jeg + kompisen til odd dro ned til M på bankok, men der drakk ikke jeg no, jeg snakket litt med M og dørvaktene til M, E kom også og vi snakket leenge ute, han er bare mega gooood ass, rita var me inne med kompisen til odd, som forøvrig heter karl-andre, fy faen han er en tulling, han hev i seg en 100mg viagra just4fun liksom.
etter en stund kom ikke han inn på bankok lenger og vi måtte gå, hehe vi gikk forbi ivars, jeg så kine, men ikke nik, så bare bilen hans sto ute der, åh savner han litt men men..

vi bestemte oss for å legge oss inn på plaza, karl-andre betalte :P vi bodde på 1117, altså i 11 etg, når vi tok heisen fikk jeg skikkelig trøkk og dotter i ørene, ekkelt.. karl-andre la seg, og redd som rita og jeg var for å bli pult i filler bestemte vi oss for å lete etter basenget, og håpet at han skulle sovne i mellomtiden.
det å finne basenget var ingen dans på roser, det tok iallefall 30 min å komme fra (for vår del da seff)
det igjennom baren ned masse trappet osv, jeg klarte tilogmed å ringe på til en souite eller hvordan det skrives :P men omsider fant vi fram, og vi badet, og siden vi ikke hadde noe bikini, ja da måtte vi bade nakene, elr jeg badet i trusa da :P hihi er litt pyse.
vi badet en stund, så dro vi ned på rommet igjen, og karl-andre sov :D:D:D åh for en lettelse, da bestemte vi oss for å dra hjem, men ikke tomhendte nej, vi røsket med oss heeele mini baren og litt snacks som lå i en bolle, vi fikk med oss masse rart, schampagne, vin rusbrus og voss vann til over hundre kroner, dette blir dyrt for karl-andre ups..
så bare kine på vei hjem også, nik sto sikkert inne jaja
snakket med M på veien og dørvaktene hans de lo godt når jeg og rita forklarte hva vi hadde gjørt
skulle sende rita meld igår kveld også jeg, men den klarte jeg å sende til H faaaaaaaaaaaaen ass, nå blir det avhør fra den kanten også
btw: jeg har planer om å ta dørvakt kurs, jeg har sååå lyst til å ha en jobb som dørvakt i helgene, hvem vet kanskje jeg får jobbe med nik en gang elr 2??

2 kommentarer:

Hilde sa...

Hahaha!! knallbra!!! Kult at dere stakk av med hele mini-baren!

Unknown sa...

hehe ja fyyy faen, og det er bokstaveligtalt også hilde, det kommer til å bli MEGA dyrt for den fyren:P men han fikk som fortjent