26 september 2008

Ivar's kro fikk ETT STORT FEIT NEEEEEI!!!


Onsdag 24 september 2008

Eieren av ivar's kro fikk avslag på sin søknad om bruksendring for lokalene til forretningen "familieskomakeren" i grønlandsleiret 12.

det er ikke ønskaelig med nok et serveringsted i dette omerådet som genererer enda mer støy, mener politikerne i BU gamle oslo. Søknaden ble behandlet i september-møtet i BU.
Større lokaler og et utvidet tilbud med servering i to etasjer, dans og scener, var begrunnelsen for å søke om bruksendring for lokalene der "familieskomakeren" nå holder til. Denne eiendommen er regulert for næringsformål rettet mot forretningsdrift.
Under behandlingen kom det fram at Ivar's som serveringssted heter på folkemunne, utgjør et bra tilbud for voksne mennesker,og avgjort hører med til utelivsmiljøet på grønland. Men hensynet til dem som bor på Grønlands torg, veier tyngst.

I over 25 år har Ivar's bidratt med pils, men ikke minst levende musikk og dans for godt voksne mennesker.
Folk fra hele byen har tatt turen hit for å få seg en halv-liter og en svingom, og stamgjestene er mange.
I en by der dansetilbudet for voksene kan telles på en hånd, er Ivar's kro et tilbud som er ønskelig å beholde, det kom klart fram av debatten på BU-møtet. Men å flytte det populære utestedet til et enda mer støymessig belastet område der både Gloria Flames og Dattera til Hagen ligger allerede, er ifølge bydelspolitikerne ikke aktuelt.


HAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAHA, jeg syns bare at hele ivar's kro skal stenge for Godt, gud hvor mye dritt som er der nede (og da mener jeg menneskene som vanker der nede) ææææææææææææææææærs ass!! der flomerer det av klamydia, herpes, hiv og alt det sææære du kan tenke deg å få, og det kan jeg nesten banne på

tommelen opp for at hele ivar's sier natta for godt ass!!!

Ingen kommentarer: